Bierpakket & wijnpakket

Bierpakket 

In onze winkel verkopen we geen standaard winkelbiertjes, maar alleen speciaalbier. Deze lenen zich uitstekend voor een bierpakket, bijvoorbeeld als cadeau voor iemand anders of om je eigen favoriet te ontdekken. Je hebt ruime keuze, want er zijn honderden verschillende soorten bier en binnen deze soorten worden continue nieuwe smaken ontwikkeld. Van kruidig, fruitig of zuur tot alcoholvrij of juist eentje die stevig in de schoenen staat. In onze winkel verkopen we zo'n 150 tot 200 verschillende speciaalbieren om je pakket uit samen te stellen. Zowel lokaal gebrouwen als uit het buitenland en daarnaast seizoensbieren en barrel aged bier met ondertonen van bijvoorbeeld whiskey of port. 

Ben je niet thuis in de wereld van bieren? Wij nemen de tijd en met veel kennis paraat helpen we je zeker op weg naar het perfecte bierpakket!  

Wijnpakket 

Een wijnpakket is het perfecte cadeau voor een wijnliefhebber of om jezelf te verrassen met een persoonlijk samengestelde wijnselectie. Van verrassende smaakexplosie tot een vertrouwde kwaliteitswijn, met onze pakketten van witte, rosé, rode en/of mousserende wijnen ontdek je altijd wel een nieuwe favoriet.  

Een wijnpakket leent zich er ook goed voor om nieuwe wijnen te ontdekken zonder direct een hele fles te moeten kopen. Zo ontdek je de wereld van wijn en de specifieke smaken van verschillende landen, streken en druivensoorten.  

Een wijntje bij of door het eten kan een compleet unieke ervaring geven, dus zoek je een fles die een specifiek gerecht naar een hoger niveau tilt? Of een passende wijn voor kerst, Pasen of een andere gelegenheid? Laat het ons weten! 

Combinatiepakket 

Kun je niet kiezen, dan stel je natuurlijk een pakket samen met zowel speciaalbieren als wijnen. Ook hier staan we voor je klaar met advies en tips. Proost! 

Extra's 

Al onze pakketten worden mooi ingepakt en voorzien van lekkere extra's: nootjes, chocolade, droge worst e.d. Dat geeft extra leuk, aan een ander of jezelf. Want bij een lekker drankje hoort ook een lekker hapje. Dus ben je nog op zoek naar een bierpakket, wijnpakket of combinatiepakket: wij helpen je graag verder! 

Proost Kollum

Voorstraat 85

9291 CE Kollum

KvK nummer

87588129

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten